Selecteer een pagina

✨✨✨ 2023 ✨✨✨

 
Ieder van ons bezit de scheppende Godskracht.
 
🔥 De Aarde staat op een keerpunt.
Veel mensen worden (schijnbaar door omstandigheden) gedwongen om controlemechanismen los te laten. Wat vroeger hielp om je leven op de rit te houden, werkt niet meer.
 
🔥 De toegenomen frequenties (door de versnelde Shumannresonantie, zonnevlammen, kosmische invloeden en de aanwezigheid van alle bewuste zielen die hier voor deze overgangsperiode zijn) trillen alles los.
 
🔥 Oud zeer en overtuigingen worden gespiegeld en geactiveerd. Schijnbaar overkomt je van alles waardoor oude angst en onzekerheid de kop opsteken.
 
🔥 Laat je niet ontmoedigen: dit hoort bij wakker worden. Want er is nog iets anders dan het denken, de persoonlijkheid, en alle ideeën en overtuigingen over de werkelijkheid die je je eigen hebt gemaakt. Namelijk: DE WERKELIJKHEID ZELF.
 
🔥 Dit betekent ontwaken: de werkelijkheid gaan zien. Zien dat we zelf, door de verhalen die we kiezen, de werkelijkheid creëren. Ont-dekken dat we God Zelf zijn die, wanneer we in het denken gevangen zitten, in slaap gevallen zijn.
 
🔥 In het bewustzijn ZIJN van je ware Bron, jouw God-Zelf, voelt altijd goed. Wanneer iets niet goed voelt, ben je bevangen door mind, door het denken, gevangen in de Matrix. Denk je. Want zelfs de mind, het denken, en de Matrix zijn (geschapen door) God Zelf.
 
🔥 Alles bestaat dankzij God en is dus Goddelijk. En jij hebt de macht om te creëren wat je wilt, ook al zit je nog gevangen in de Matrix of 3D (denk je). Want jij bent God Zelf.
 
🔥 Het enige wat je moet doen om jouw scheppingskracht te activeren is bewust te kiezen wat je wilt creëren. Waar ga je voor? Zie dat voor je en richt je bezigheden en gedachten daarop. Voel hoe het is als het bereikt is. Stel het je levendig voor. Voel dat het mogelijk is.
 
🔥 Zo neem je de trilling aan van die toekomst en activeer je het kwantumveld waar tijd en ruimte niet bestaan. Met andere woorden, je activeert de tijdlijn die je daar brengt. De weg ernaartoe wordt stap voor stap zichtbaar.
 
🔥Zet steeds die ene stap. Daarna komt telkens de volgende. Hou je hart vol van waar je naar verlangt en het zal werkelijkheid worden. Trotseer de moeilijkheden en ontdek hoe simpel het eigenlijk is om naar je hart te luisteren.
 
🔥 Bedank je oude gedachtenprogramma’s vriendelijk. Ze hebben je vroeger gediend maar in deze tijd, in de frequenties van nu werken ze niet meer.
 
🔥 We zijn er al… de 5de dimensie, de Nieuwe Aarde, Verlicht.
Je hoeft alleen maar te ont-dekken hoe het werkt.
 
🔥 2023 is een jaar om te creëren, om neer te zetten wat je te brengen hebt. Vanuit je ZELF en niet vanuit oude programma’s en ideeën wat je zou moeten doen.
 
🔥 Wat wil jij vorm geven, vanuit je hart en je diepste verlangen en je diepste plezier? Wacht niet langer maar DOE het. Gun het jezelf en gun het de wereld. Creëer die nieuwe tijdlijn van positiviteit, samenwerking, samenzijn en overvloed.
 
🔥 Gewoon. Omdat het kan. En omdat dit het meest vreugdevolle, liefdevolle, uitdagende en vervullende is wat er bestaat. Om te ontdekken dat jij HET bent die alles verandert.
 
🔥 Diep in jou zit die Bron, die Godskracht.
 
🔥 Jij bent niets minder dan… God: oneindige intelligentie, oneindige kracht, en oneindige liefde. God wil door jou heen zich ZELF ont-dekken. De persoonlijkheid is slechts een schil waardoor we van elkaar lijken te ver-schillen.
 
🔥 Mediteer, put uit jouw Bron, speel en creëer.
Met Liefde, Vreugde en Respect.
 

🔥 Ik wens jou een ongelofelijk magisch mooi 2023! 🔥

(t Nieuwe jaar begint voor mijn gevoel altijd in deze donkerste dagen, met de winterzonnewende op 21 december. Deze periode is bij uitstek de tijd om naar binnen te keren, de balans op te maken en de richting te bepalen voor het nieuwe jaar).
 

💕 Els