Selecteer een pagina

Oh, wat kun je je schuldig voelen.
Over die stomme opmerking.
Of die e-mail die je maar beter niet had kunnen sturen.
Of hoe het allemaal gelopen is.

Had ik maar…
Maar nee… Er gebeurt wat er gebeurt.

En werkelijk ALLES is een bijdrage. Alles is precies zoals het moet zijn. Wanneer je dat kunt zien, en alle antwoorden, invulling en verwachting los kunt laten, is er nooit een probleem. Problemen maakt onze mind namelijk door zich te fixeren op één uitkomst: door die ene mail heb ik alles verknald!

Bewustzijn is namelijk alles

Letterlijk.

Energetisch gezien staat geen enkele uitkomst vast zolang jij als waarnemer geen vooringenomen standpunt inneemt.
Wanneer je open blijft voor alle mogelijkheden, is alles mogelijk. En dan schiet je ook te binnen hoe je met dat ene mailtje moet omgaan. Zodat het opeens tot iets anders leidt wat nog beter is dan je van tevoren dacht.

De kwantumfysica laat dit zien: pas wanneer er een waarnemer is, nemen kwantumdeeltjes positie in. Tot die tijd zijn ze niet zichtbaar en gedragen ze zich als energie. Wanneer jij in een open en ruim bewustzijn bent en je niet vastzet op één uitkomst ben je in die kwantumstaat. Alles in je leven neemt vorm aan naar aanleiding van jouw bewustzijn. Ga je dus in een conclusie staan, dan trek je die situatie aan. Zie je wel, denk je dan.

De mind houdt ervan om gelijk te krijgen, maar houdt jou en je leven tegelijkertijd in zijn greep. Maar wanneer je je bewust bent van die gedachten, ben je er al los van en is alles weer mogelijk. En als je net zo gevoelig bent als ik, voel je het verschil.

Bewustzijn maakt ALLES mogelijk

P.S. in 2011 kreeg ik de diagnose Asperger Syndroom. Bewustzijn opende de deur naar totale vrijheid. Ik ontdekte hoe het werkte, vond mijn eigen weg en kan nu prima met mensen omgaan.

In de online training De Wake Up Call krijg jij stap voor stap alles wat je nodig hebt om dit zelf ook te bereiken. Voor 33 euro (voor zolang het duurt). Meld je aan en start vandaag nog!