Selecteer een pagina

Kost het jou ook moeite om ergens toe te komen?
Om echt iets gedaan te krijgen?
En dan bedoel ik niet de stofzuiger pakken of “even” boodschappen doen. Alhoewel dat ook niet “even” gaat, als je begrijpt wat ik bedoel..

“Bijzondere” mensen zoals jij en ik zijn ervoor gemaakt om Bewust te Zijn.
Dat is een groot geschenk en tegelijk een vloek als je veel gedaan wilt krijgen. Want voor je het weet hol je jezelf voorbij en voel je je crap.

Zijn is voor ons de basis

Het moet kloppen, anders werkt het niet. Dat weten we. En daarom werkt het niet om heel hard te willen. De energie achter wat je doet moet goed zijn, afgestemd. Het moet vanuit jezelf komen, je moet er achter staan. Herkenbaar?

Hoe fijn is het dan als er iemand achter je staat en zegt: hee, jij bent geweldig. Je hoeft helemaal niet te zijn zoals die anderen. Je bent juist tof door hoe je bent en weet je: ik doe het zo.

En dat het dan ook nog eens iemand is die leeft zoals jij dat zou willen…
😍 Dat mensen op straat spontaan glimlachen omdat je zo straalt (ok niet altijd hoor  maar wel vaak).
😍 Dat de dingen waar je altijd van droomde, stuk voor stuk uitkomen.
😍 Dat je een oersterk vertrouwen hebt in jezelf en in het leven omdat je weet hoe het werkt.
😍 Dat je in plaats van ’s avonds in bed ligt te piekeren, verwonderd en dankbaar bent dat je weer zo’n magische dag hebt gehad. En ontspannen in slaap valt vrij van zorgen.
😍 En nog veel meer…

Zo’n moment had ik vandaag

Na bijna een jaar op een laag pitje te hebben gestaan met online ondernemen begon ik bijna te geloven dat alles “vanuit mezelf” moest komen. Helemaal omdat ik in 2019 een Verlichtingservaring had.
Maar ho eens even… Zolang je niet in een permanente staat van Verlichting rondloopt, heeft het ego ook nog wat te zeggen!

Vandaag zette ik weer eens een YouTube op van één van mijn grote voorbeelden. Een succesvolle online ondernemer. En haar manier van praten, haar visie, haar energie zette me AAN. Ik besefte weer hoe waardevol het is wat ik te brengen heb. En hoe zonde het is om dat niet te doen.

En net zoals zij met mij deed, doe ik nu met jou. Want je hoeft het niet alleen te doen. Je mag je laten optillen, inspireren, energie opdoen om ervoor te gaan. We leven in een wereld met teveel ongelukkig mensen.
En al helemaal mensen met autisme heb ik te vaak ongelukkig, mat en op zijn ergst depressief gezien. Terwijl wij ook “gewoon gelukkig” kunnen zijn. Oh nee, bij ons is dat ongewoon, crazy, waanzinnig gelukkig.. wat een geschenk is die intense waarneming dan..

Wij zitten op een andere frequentie

Wij zitten gewoon op een andere frequentie en daar werken dingen nu eenmaal anders. En ik leg je super graag uit hoe.

In juli geef ik weer een gratis 5-daagse waarin je alles te weten komt wat je moet weten om uit de beperking te komen die autisme heet. En nee, die andere waarneming verandert niet. En de gevoeligheid ook niet 😁

Maar uiteindelijk wel de problemen en zelfs ook die met andere mensen, dat kan allemaal verleden tijd worden. Dat is bij mij ook gebeurd omdat ik zelf een enorme positivo ben geworden en omdat ik gewoon weet hoe de menselijke geest werkt. En die kun je dus hacken.

Depressieve gedachten? Die heb ik soms nog steeds maar die lach ik uit (een paar dagen geleden nog). Ik ben de baas, niet mijn gedachten 👩‍✈️
Hoe? Meditatie roep ik altijd. Train jezelf om bewust te Zijn. Adem in adem uit en kijk in jezelf wat zich voor circus afspeelt. En wat wil je zelf denken? Schrijf het op in een dagboek. Doe ik ook nog steeds. Het helpt echt! Zo coach je jezelf.

Jouw grootste fan

Maar mocht je ECHT gecoacht en gesupport willen worden door iemand die deze weg al is gegaan: dan is de Wake Up Call (online cursus) echt iets voor jou. Elke les een afgerond thema met een opdracht zodat je zelf ontdekt hoe het werkt. Met mijn persoonlijke hulp – ik ben jouw grootste fan 👊
In 26 lessen verandert je denkbeeld en je ervaring zo dat je niet meer terug kan en je voor altijd AAN staat  Meer weten? Klik HIER.

Veel good vibes voor jou 💗💗💗 Liefs Els

PS. Voeg me even toe op Facebook of Instagram om te weten wanneer je je aan kunt melden voor de gratis 5-daagse. En als je nieuwgierig bent naar de rest van mijn leven: in de verhalen / stories deel ik af en toe waar ik mee bezig ben en hoe het met me is 😉