Selecteer een pagina

Jij en Ik

Bijzonder anders

Jij

Je hele leven zie je al hoe mensen zich anders voordoen en je begrijpt niet waarom. Misschien ben je je gaan aanpassen of ben je juist heel erg je eigen weg gegaan. Hoe dan ook, je bent niet zoals zij. Woorden maar ook muziek, natuur of hoe de hond naar je kijkt, het kan je allemaal je diep raken. En het zet je aan het denken over het leven en waarom de dingen zijn zoals ze zijn.

Zelfs bij de mensen die dicht bij je staan zoals je partner of je beste vriendin, bekruipt je vaak het gevoel dat jullie vreemden van elkaar zijn. ’s Avonds kun je wakker liggen van één bepaalde zin en je afvragen of je wel een goede partner of vriendin bent. Je zou willen dat het allemaal wat makkelijker zou gaan, en je je eens een keer helemaal kon ontspannen en vertrouwen dat het goed is.

Maar er is je verteld dat je hersenen anders werken en dat het daar aan ligt. En omdat het erfelijk is, is er niets aan te doen. Toch weet je diep van binnen dat er méér is, en dat er méér in je zit. Die ene opmerking die je niet durfde maken op die verjaardag, die ene stap die je niet nam om te dansen toen de muziek aan ging… En hoe zit het met de dingen waar je wel eens van droomt?

En nu ben je hier, heb je mij gevonden. Ik ben blij dat je er bent, want dit is het begin van een heel nieuw hoofdstuk in jouw leven. Lieve jij, ooit was ik ook zoals jij. En ik weet zeker dat er in jou ook heel veel meer zit dan er nu uit komt. Now is the time!

Ik

Het is door de Liefde dat ik besta
Het is door het Mysterie dat ik op zoek ging
Het is door mijn Hart dat ik ben gaan zien
Dat alles, alles Liefde is

De eerste 33 jaar van mijn leven waren zwaar. Ik overleefde school, verkering, studie, een baan, een huwelijk, en kreeg twee kinderen. Aan de buitenkant leek het alsof het goed ging, van binnen was er altijd die onzekerheid, verwarring, wanhoop. Een diagnose ASS volgde en verklaarde alles. Maar die betere toekomst waarop ik altijd gehoopt had en waardoor ik was blijven vechten, vervloog. Ik wilde niet meer. Ik wilde dood.

Nu is alles anders. Dankbaarheid, vertrouwen, maar ook spanning en verdriet, vreugde en vooral ook liefde hebben allemaal een plek. Wie ik ben is niet wie ik dacht dat ik was. Er is zoveel opengegaan, helder geworden, opgelost. En zo binnen, zo buiten: de dingen in mijn leven vallen ook op hun plek.

In 2015 kreeg ik in een visioen de uitnodiging om mijn boek ‘De waarheid over mijn autisme’ te schrijven. Die uitnodiging heb ik van harte aangenomen en terwijl ik mijn persoonlijke uitdagingen aanga, ervaar ik telkens weer dat het hele Universum me steunt in deze missie.

Autisme is zoveel meer dan we denken. Als mens zijn we zoveel meer dan we denken. Dat heb ik in de jaren na mijn diagnose (2011) ontdekt en daarmee heb ik in mezelf de bron van wijsheid en kennis aangeboord die ons verstand te boven gaat. Mijn andere waarneming en manier van denken zorgden ervoor dat ik heel snel doorzag wat niet klopte. Vanaf dat moment begonnen de dingen die me in de weg zaten om te leven wat ik van binnen voelde, op te lossen.

Ook jij kunt leren om op jezelf te vertrouwen en diepgaande en betekenisvolle verbindingen met andere mensen ervaren. En wie weet wat er nog meer voor jou is weggelegd. Er is maar één manier om dat te ontdekken, en de dankbaarheid die ik voel dat je hierbij mag helpen is onbeschrijfelijk. We zijn allemaal mensen en we hebben het allemaal in ons. Zo simpel is het.

Van autisme naar kwantum

Met autisme ben je in staat om een ruimer bewustzijn te dragen. In 5D (de vijfde dimensie) ofwel de kwantumstaat voel je je thuis. Dingen als intuïtie, flow, synchroniciteit en gemak zijn daarin heel normaal.

Het E-book van Autisme naar Kwantum neemt je mee in deze staat. Door de herkenning ontdek je hoe het voelt en hoe je in je natuurlijke staat terugkomt. Ook krijg je praktisch toepasbare tips om de kwantumwetten toe te passen in je dagelijkse leven.

Wil je mij als spreker?

Of het nu een (na)scholing, seminar of andere bijeenkomst is, niets is zo waardevol als iemand die vanuit passie over zijn eigen ervaring spreekt. Dien je verzoek in met het contactformulier, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wat anderen zeggen

De training was voor mij het het begin van een mooie weg. Het is veel, maar tegelijkertijd wil je ook meer!

Jessica

Els behandelt de onderwerpen op een toegankelijke manier. De energie achter haar woorden werkt diep door.

Robin

Els is een energieke vrouw vol intrinsieke positiviteit. Ze is een uitdraagster.

Jacqueline

Op de hoogte blijven?

Meld je hieronder aan om blogs, aanbiedingen en nieuwtjes in je mail te ontvangen. Natuurlijk stuur ik je alleen een mailtje als het echt ergens over gaat. En je kunt je altijd weer afmelden.