Selecteer een pagina

Soms barst ik bijna uit elkaar van vreugde. Zoals vandaag. De les die ik morgen geef gaat over Good Vibes. Geen toeval. Zo werkt het kwantumveld. Het is het weefsel van dit universum. Alles is met elkaar verbonden. Kijk en dat vind ik nu boeiend (en jij misschien ook). Want met autisme zie je door vormen en rollen en sociale afspraken heen. Op onze “andere frequentie” staan we met één been aan de “achterkant” van de realiteit. Dat maakt ons zo bijzonder.

Misschien ken je het gevoel dat je onder stroom staat

als je iets fantastisch vindt  en je gaat helemaal uit je dak. Nou, dat gevoel ✨ Dat had ik vandaag.
En tussendoor heb ik heerlijk relaxed in de zon gelegen. Het was een fantastische dag.

Als je weet hoe je “inplugt” op wie je werkelijk bent kun je dit gevoel in een paar seconden ophalen. Direct uit Bron, jouw oorspronkelijke “ik”. Die is ruim, helder, eindeloos en de energie is onuitputtelijk. Je hoofd wordt er helder van en je laadt er enorm van op. Geloof me, vandaag was ik een powerhouse ⚡ Voor mij is dit ook nog geen gewoonte, maar de laatste weken is er een verandering en die ervaring komt dichterbij. Zo tof.

Als je nu een innerlijke “ja” van herkenning hebtdan is de online cursus echt iets voor jou. Ik help je dolgraag aan deze Good Vibes 🔥 Ik heb er in elk geval heel veel in dit stukje gestopt… 😊

Lots of joy & happiness 2 U 😊✨💝

Els

PS. In oktober is de volgende 5-daagse. Een gratis minicursus van autisme naar bewustzijn.
We gaan 5 dagen een uur live. Dat is misschien veel informatie (en ik merk dat zelf ook aan mijn hoofd) en daarom eindigen we met een fijne innerlijke begeleide reis. Zodat je helder en opgeladen je computer uitzet en met een goed gevoel de dag in gaat. Hou m’n website in de gaten wanneer je je aan kunt melden.