Selecteer een pagina

De Wake Up Call

Online training met live coachcalls

Vrij van autisme

Onbeperkt groeien voorbij je autisme… JA dat kan!

een leven voor en na autisme
(foto links: een tijdje vóór de diagnose, rechts een paar jaar na de doorbraak)

 

Autisme, en dan?

Je weet dat je “anders” bent.
En dat heeft een naam: autisme.
Maar het het nu precies zit dat weet je niet.
Je leert nieuwe termen erbij wat er met je is.
En waar je rekening mee moet houden.
Hoe je anderen vertelt wat er met je is.
Zo heb je ermee leren omgaan.

Maar van binnen blijft het één groot vraagteken.
Hoe het zit met andere mensen. Met overprikkeling. Met emoties.
Wat er nu precies met je is waardoor je zo anders bent.
Het klopt niet, het is niet af, het blijft knagen.

Iets in jou wil ECHTE antwoorden.
Een ECHTE oplossing.

Die oplossing is er.

Een jaar na mijn diagnose wist ik dat ik er uit zou komen.
Toen besloot ik dat de hele wereld dit moest weten.
Nu het me gelukt is heb ik voor jou in een online training gezet wat ik weet.
Je leert precies die dingen die jij nodig hebt om dit ook te doen.
Het is meer mensen gelukt dus jij kunt dit ook!

Volg me op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws (autismebewustzijnscoach).

Het “autistische muurtje” brak door…

Toen ik in de gaten had dat mijn hart dicht zat besloot ik om er werk van te maken. Een chakra dat dicht zit kan open, zo simpel was het. Dus het werd mijn nieuwe oefening om met mijn aandacht in mijn hart te voelen hoe het daar was. Liefde voelde ik soms, maar dan moest er eerst verdriet uit. Soms schaamde ik me daar wel voor, het kon nooit eens zomaar fijn zijn. Maar na een tijdje oefenen was er een klein, maar zeker stroompje door mijn hart.

En op een dag gebeurde het. Ik stond met mijn vriend in de keuken en ik vertelde hem hoe ik me voelde. Weer kwam er verdriet uit maar tegelijk werd het ook licht en vrij in mijn hart. Het was of er een extra oog openging. Tot dan toe had ik alleen gezien wat mijn ogen zagen, maar nu zag ik hem ook DOOR MIJN HART. Voor het eerst wist ik zonder nadenken hoe hij zich voelde, hoe ik rekening met hem kon houden en dat deed ik ook. Er was zo’n dankbaarheid dat ik dat nu kon.

Voor het eerst zag ik liefde in de ogen van mijn kinderen. En kon ik echt plezier met ze maken zonder dat het bedacht was. Hier had ik me vaak schuldig over gevoeld want ik was me ervan bewust dat het anders hoorde. En nu was het er allemaal… liefde, warmte, empathie… ik was er diep van onder de indruk. Dit was wat me autistisch had gemaakt en het was opgelost!

Een andere frequentie

Het is niet voor niets dat er steeds meer “bijzondere” mensen zijn. De frequentie van de Aarde verandert en wij zijn de voorlopers van een nieuw bewustzijn, van de Nieuwe Aarde.

Met autisme zit je gewoon op een andere frequentie en daar werken dingen anders (net als met ADHD, HSP en hoogbegaafdheid). Daarom werkt het bij jou niet om de dingen aan te pakken zoals de rest van de wereld dat doet.

Je hebt altijd al een “ander” gevoel gehad, je weet alleen nog niet hoe het werkt. In de Wake Up Call ontdek je de “spelregels” en leer je het gevoel te herkennen dat je de richting wijst. Ik help je daar met alle liefde naartoe.

Eindelijk klopt het plaatje, eindelijk werken dingen. Eindelijk kun je al die controle-strategieën loslaten en jezelf toestaan om te ontspannen en op jezelf te vertrouwen. Eindelijk is daar het gevoel van thuiskomen in jezelf en hier op Aarde.

Als je geen diagnose autisme hebt maar wel op die andere frequentie zit is de cursus ook geschikt voor jou.

Je hoeft het niet alleen te doen

Vastzitten in jezelf is niet fijn. Het is onzeker en eenzaam. Alle aandacht en energie gaan naar overleven. Als de dag om is ben je blij als de normale dingen gedaan zijn. Iets extra’s doen is vaak teveel. Hoe doen anderen dat dan? Het lijkt zo makkelijk voor ze, terwijl jij soms struggelt met de kleinste dingen.

Hoe zou het zijn als je geen zorgen meer had om de dagelijkse dingen? Als er ruimte in je hoofd zou zijn en zin in nieuwe dingen. Als je een toekomst voor je zag die telkens een stukje dichterbij komt, stap voor stap. En als je niet meer hoeft na te denken over wat je zegt, en hoe je problemen oplost.

Een jaar na mijn diagnose wist ik dat dit me zou lukken. Dit heb ik op eigen kracht gedaan en op mijn weg heb ik verbanden ontdekt met psychologie, natuurwetten en oeroude wijsheden. Dit alles deel ik met je in mijn online training zodat jij onderweg houvast hebt.

In de maandelijkse coachcalls kun je me je vragen stellen en lift je heerlijk mee op de positieve energie.
Wil je weten of het wat voor je is? Neem dan contact met me op.

Op de goede weg

Als je op de goede weg zit dan weet je het. Je voelt het in al je cellen. Dat is het punt waarop je niet meer terug kunt, en ook niet meer terug wilt. Vanaf dat moment weet je dat het alleen maar beter wordt!

Hier helpt de training je naartoe

* Een helder hoofd
* Goed voor jezelf zorgen
* Moeiteloos keuzes maken
* Gemak met mensen
* Dingen vallen op hun plek
* Minder zorgen, meer genieten
* Relaties en vriendschappen die werken
* Dromen komen tot leven

Dit krijg je

* 22 lessen + toolkit in PDF
* Meditaties in MP3
* 22 les video’s op YouTube
* Live coachcalls via Zoom

Aanvullend is persoonlijke coaching mogelijk. Op dit moment zijn er nog 2 plekken vrij. Neem even contact op als je hier interesse in hebt.

Het lijkt me super tof om je bij de eerstvolgende coachcall te zien! Na aanmelding heb je direct toegang tot alle lessen en bestanden. Voor elke coachcall krijg je op tijd de link toegestuurd.

Op de hoogte blijven?

Meld je hieronder aan om blogs, aanbiedingen en nieuwtjes in je mail te ontvangen. Natuurlijk stuur ik je alleen een mailtje als het echt ergens over gaat. En je kunt je altijd weer afmelden.