Selecteer een pagina

De Wake Up Call

Ontdek je gaven, vind je eigen weg en zie dat alles mogelijk is

Van autisme naar totale bevrijding

Leer leven op jouw eigen frequentie, zonder grenzen, en zonder autisme!

een leven voor en na autisme
(foto links: een tijdje vóór de diagnose, rechts een paar jaar na de doorbraak)

 

De diagnose ASS

Gaf me opluchting, heel even
Maar er was geen echte oplossing
Ik hoorde dat ik dingen niet kon en ook nooit zou kunnen
Dat voelde helemaal niet goed
Ik raakte nog meer in de war
En ik werd depressief

Nu ben ik degene die ik altijd al heb willen zijn

Ik begrijp mezelf en anderen tot in onze Goddelijke essentie
Anderen vinden me een leuk mens (en ik zelf ook 😉)
Ik leef vanuit intuïtie, innerlijke leiding en flow
Krijg zomaar voorrang, spullen, geld, mooie ervaringen
Regelmatig heb ik aanvallen van dankbaarheid en geluk
Mijn leven is steeds meer het leven waarvan ik altijd droomde

 

You better believe it, dit kun jij ook!

De cursus is nog niet helemaal af…
Daarom betaal je nu nog niet de volledige prijs à 333 euro maar slechts 222 euro!
(dit kan ook in termijnen).
Volg me op social media of schrijf je onderaan deze pagina in voor de maillijst om niks te missen.

Het “autistische muurtje” brak door…

Toen ik in de gaten had dat mijn hart dicht zat besloot ik om er werk van te maken. Een chakra dat dicht zit kan open, zo simpel was het. Dus het werd mijn nieuwe oefening om met mijn aandacht in mijn hart te voelen hoe het daar was. Liefde voelde ik soms, maar dan moest er eerst verdriet uit. Soms schaamde ik me daar wel voor, het kon nooit eens zomaar fijn zijn. Maar na een tijdje oefenen was er een klein, maar zeker stroompje door mijn hart.

En op een dag gebeurde het. Ik stond met mijn vriend in de keuken en ik vertelde hem hoe ik me voelde. Weer kwam er verdriet uit maar tegelijk werd het ook licht en vrij in mijn hart. Het was of er een extra oog openging. Tot dan toe had ik alleen gezien wat mijn ogen zagen, maar nu zag ik hem ook DOOR MIJN HART. Voor het eerst wist ik zonder nadenken hoe hij zich voelde, hoe ik rekening met hem kon houden en dat deed ik ook. Er was zo’n dankbaarheid dat ik dat nu kon.

Voor het eerst zag ik liefde in de ogen van mijn kinderen. En kon ik echt plezier met ze maken zonder dat het bedacht was. Hier had ik me vaak schuldig over gevoeld want ik was me ervan bewust dat het anders hoorde. En nu was het er allemaal… liefde, warmte, empathie… ik was er diep van onder de indruk. Dit was wat me autistisch had gemaakt en het was opgelost!

Een andere frequentie

Het is niet voor niets dat er steeds meer “bijzondere” mensen zijn. De frequentie van de Aarde verandert en wij zijn de voorlopers van een nieuw bewustzijn, van de Nieuwe Aarde.

Met autisme zit je gewoon op een andere frequentie en daar werken dingen anders (net als met ADHD, HSP en hoogbegaafdheid). Daarom werkt het bij jou niet om de dingen aan te pakken zoals de rest van de wereld dat doet.

Je hebt altijd al een “ander” gevoel gehad, je weet alleen nog niet hoe het werkt. In de Wake Up Call ontdek je de “spelregels” en leer je het gevoel te herkennen dat je de richting wijst. Ik help je daar met alle liefde naartoe.

Eindelijk klopt het plaatje, eindelijk werken dingen. Eindelijk kun je al die controle-strategieën loslaten en jezelf toestaan om te ontspannen en op jezelf te vertrouwen. Eindelijk is daar het gevoel van thuiskomen in jezelf en hier op Aarde.

Als je geen diagnose autisme hebt maar wel op die andere frequentie zit is de cursus ook geschikt voor jou.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik weet hoe het is om vast te zitten in jezelf.
Om je onzeker en eenzaam te voelen.
Om te moeten overleven.
En altijd was er het gevoel dat er iets niet klopte.
Dat er méér was.
En dat was ook zo.

Toen ik ontdekte wat dat was, wist ik dat het zou lukken.
De volgende gedachte was dat iedereen met autisme dit moest weten.
Dit is zo’n enorme doorbraak.
Ik moest het alleen doen maar jij hebt nu iemand die je helpt en ECHT weet hoe het zit.

De snelweg naar Zelfrealisatie

Als kind vroeg ik me af wie God was als er zoveel mensen in hem geloofden – volwassen, weldenkende mensen. Toen ik een jaar of zeven was nam mijn oma nam me wel eens mee naar de kerk. Daar werd uit een boek voorgelezen en moest je naar saaie preken luisteren. Wanneer er gezongen werd stond iedereen tegelijk op, omdat dat zo hoorde. Het kon niet zo zijn dat God van je verlangde te gehoorzamen aan de regels en gewoonten van een kerk. En al helemaal niet dat mensen die dat niet deden, naar de hel gingen. En dat God een oude man in de hemel was kon ik me al helemaal niet voorstellen.

Met een jaar of elf vond ik het hele idee van een God belachelijk. Ruimtevaarders hadden hem niet gevonden dus hij bestond gewoon niet. De hemel, daar stonden sterren! Daar was geen God. De sterren, daar keek ik vaak naar, ’s avonds uit het raam. Dan kreeg ik zo’n bijzonder gevoel en vroeg ik me af waarom ik hier was en wat ik met mijn leven moest. Alle klasgenootjes wisten wat ze later wilden worden en ik wist het niet. Het was en bleef een open vraag.

Op mijn vijftiende las ik het verhaal van de Boeddha. Als de staat van Verlichting je alle antwoorden gaf, was het mijn wens om die te bereiken. In mijn eentje begon ik met mediteren. De eerste jaren begon ik energieën te voelen. Echte antwoorden zouden pas veel later in mijn leven komen. Eerst had ik nog ervaringen door te maken en lessen te leren. Het eerste moment van ontwaken was in de depressie die volgde op mijn diagnose. Het was zo simpel en zo duidelijk. De jaren erna waren jaren van groei, inzicht en transformatie en van voortdurend zelfonderzoek. Mijn bewustzijn opende zich voor andere levens, dimensies en parallelle realiteiten. Ik leerde de kosmische wetten kennen en langzaam begon ik te beseffen ik God Zelf was, die door de persoon Els heen ervaringen heeft. Op mijn veertigste ervaarde ik de Verlichting: een totaal opengaan waarbij alles wegviel waarvan ik dacht dat ik het was, tot er niets anders meer was dan Al-bewustzijn, God, Om, de oerklank, de basis van alle bestaan. Ik viel samen met God.

Deze ervaring gaat in je cellen zitten en daardoor kun je altijd naar dit Bron / Godsbewustzijn terug. Op de Nieuwe Aarde is dit bewustzijn normaal en wij, “bijzondere mensen” staan hier dichterbij. We kunnen de snelweg naar Verlichting nemen! Maar de Verlichting zelf is geen doel en ook geen eindpunt. Anders was ik hier ook niet meer geweest. We hebben allemaal onze eigen weg te gaan en het is mijn missie om jou te helpen om jouw eigen weg te vinden. Maar je zult zelf moeten lopen.

Dit brengt de training je

* eindelijk snappen hoe je in elkaar zit
* ruimte in je hoofd
* een onwankelbaar vertrouwen in jezelf en in het leven
* eindelijk dingen kunnen loslaten
* beter slapen
* je hart gaat open voor liefde, vreugde en geluk
* je wordt een leuker, makkelijker en mooier mens
* je leven gaat de goede kant op (die jij wilt!)

En dit krijg je

* Online lessen in PDF
* Meditaties die je zonder ervaring kunt doen
* Je kiest zelf wat je doet, wanneer het je uitkomt en in welk tempo je de training volgt
* Persoonlijke feedback op jouw vragen in:
* Live coachcalls via Zoom
* Een Facebookgroep waarin je alles kunt delen

No pressure, je hoeft niet alles te doen om resultaat te boeken. Ook kun je zo’n  life changing proces niet forceren. Gun jezelf dus de tijd.

Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt kun je de controle loslaten en genieten van de rit. Net als wanneer je in de achtbaan zit en het is MEGA spannend maar je weet dat het goed komt. Wanneer je je afstemt op wat je werkelijk verlangt en je daar bewust JA op zegt is alles mogelijk. Hoe gaaf is dat?

Voor 222 euro krijg je de cursus en kom je in de speciale Facebookgroep. Je kunt ook per maand betalen, dan betaal je een jaar lang 22 euro per maand.

Het liefst help ik iedereen persoonlijk maar dat gaat nu eenmaal niet. Door mezelf te geven wat ik nodig heb, kan ik jou deze training en support geven. In de Zoom calls en de Facebookgroep hebben we persoonlijk contact. Je krijgt duwtjes in de goede richting en je vragen worden beantwoord. Zo kan ik zoveel mogelijk mensen, zo goed mogelijk helpen.

Op de hoogte blijven?

Meld je hieronder aan om blogs, aanbiedingen en nieuwtjes in je mail te ontvangen. Natuurlijk stuur ik je alleen een mailtje als het echt ergens over gaat. En je kunt je altijd weer afmelden.