Selecteer een pagina

Van autisme naar totale bevrijding

Belachelijk zul je denken. Onmogelijk.

Lees dan vooral even door 😉

In 2011 kreeg ik te horen dat ik het Syndroom van Asperger had. Die zomer wilde ik dood. Maar door de dood recht in de ogen te kijken ontdekte ik hoe het zat. Ik zag wie ‘ik’ werkelijk was. Hoe ik mezelf gevangen hield.
En hoe ik de weg vrij maakte. Dat je moeite hebt met emoties en sociale verhoudingen komt zeker niet door een beperking.

Autisme is simpelweg nooit herkend voor wat het werkelijk is

Je zit letterlijk op een andere frequentie. Daar werken dingen anders. Niet zoals je ze leert op school, of van je ouders, of van de maatschappij. Zolang je probeert te leven op een manier waar je niet voor gemaakt bent lijkt het of er iets mis met je is.

Maar er is niks mis. Integendeel.

Autisme is namelijk geen beperking maar een verruiming

Want je hebt:
➡️ Gevoeliger zintuigen
➡️ Een intensere beleving
➡️ Meer activiteit in je hersenen
➡️ Een gevoeliger zenuwstelsel
➡️ Een “zesde zintuig” waarmee je stemmingen en energieën voelt.

Maar aanpassen is wat je geleerd hebt. Wegstoppen van je behoeften en gevoel. Wanneer je die weer gaat zien en van jezelf leert houden gaat je hart open. En je hart is de poort naar empathie, aanvoelen, warmte, genegenheid, compassie 💗. Naar leven in plaats van overleven.

Wanneer je leert hoe het werkt op “onze frequentie” vallen dingen op hun plek

Je ontdekt je gaven, je vindt jouw eigen weg en ziet dat alles waarvan je ooit droomde, mogelijk is ✨. Die weg ben ik gegaan en ligt ook voor jou open. Tijdens de gratis Autismeweek 5-daagse vertel ik je er graag meer over.

➡️ Meld je even aan op elsvanoosten.nl/5D en doe gratis mee 💃